om Winex Danmark

Winex Danmark er ejet af Johnny Andersen, Skjern. Indtil 2009 var firmaet ejet af Tom Nielsen, Herning. Tidligere igen var indehaveren Anette, ligeledes var fra Herning. Anette var en af Winex Taiwans første agenter og hjalp bl.a den nuværende direktør, Mr. Wang, med at designe Winex-logoet.

Johnny Andersen har været inden for badmintonverdenen siden 1991 som spiller, træner, foreningsleder (formand, kasserer, formand for seniorafdeling og ungdomsafdeling og i div. udvalg som bl.a har arrangeret træningslejre, ture til badmintonstævner samt Special Olympics badmintonturnering. Johnny Andersen har derfor både prøvet at spille med træ- og metalketcher samt plasticbolde i sin ungdom og brugte dengang meget tid på at træne den høje baghånd, som man jo vægtede højt tilbage i 1990’erne. I dag spiller han på Langhøjs Danmarkseriehold og er formand for den lokale badmintonklub.

Winex Danmark drives som et hobbyfirma ved siden af et fuldtidslærerjob. Der er 4-5 lokale agenter i Danmark som har lov til at distribuere Winexprodukterne. Winex Danmark er ikke Danmarks største badmintonfirma, så der ydes ikke sponsorater i større stil. Der er dog omkring 10 spillere tilknyttet “Team Winex” i en form for sponsorordning. Alle spillere tilknyttet Team Winex er personlig godkendt af Johnny Andersen. Fælles for Team Winex’ spillere, er at de besidder en masse positive værdier – de er allesammen rare, omgængelig og fornuftige unge mennesker. De er ikke nødvendigvis de allerbedste i deres årgang. Spillere med en negativ adfærd, eks. råben og skrigen, hånen af modstandere og anden usympatisk adfærd vil med sikkerhed aldrig opnå at blive en del af Team Winex.

Adresse:
Winex Danmark
Pileallé 3
6900 Skjern
Tlf.: 30 27 69 00
mail: johnny@winex-danmark.dk
CVR-nummer: 26103754